Menu

Ideje za uređenje apartmana

  • 20 Svi

Ne trebate velik prostor za stvoriti ugodan ambijent apartmana u kojem će se Vaš gost osjećati kao da je u svome domu. Vaš apartman može imati samo 40 četvornih metara, ali to je još uvijek vrlo udoban i ugodan prostor kojim možete mnogo postići.

Pravilo broj jedan, predlažemo vam da počnete s bojom. To je najbolji način da se istakne svaka prostorija zasebno i poboljša sama njena namjena, ne bojte se eksperimentirati. Najsvjetliji dio Vašeg apartmana neka bude blagovaonica. U ostalim prostorijama ljubičasta boja zidova stvara vrlo lijep ugođaj. Kao što možete vidjeti tepih u kuhinji, neke presvlake i neke sitne detalje u ovoj boji. Dakle, ljubičasta je boja koja dominira.

Nadalje, pravilo broj dva za uštedu prostora, kuhinja odvojena od blagovaonice s kliznim vratima koja ne zauzimaju prostor i jedan takav detalj čini odličan posao prostornog uređenja. To je također dobro spomenuti jer će povećati Vaš prostor te ujedno biti funkcionalan u isto vrijeme. Na isti način odvaja se i spavaća soba s dnevnim boravkom. Ormar u dnevnoj sobi ima veliku površinu stakla, time izgleda kao da su to samo jednostavne police, međutim ipak postoji zaštita od prašine za knjige i druge stvari koje Vaš gost odluči držati na polici.

Kratkim savjetima i idejama krenite u preuređivanje i uštedu prostora apartmana za goste.

Pratite nas na: