Menu

Pacojet II. dio

  • 02 Svi

Kako radi Pacojet - novi način kreativnog kuhanja?!
Koristite svježe, kvalitetne proizvode - meso ili ribu, voće i povrće te ga stavite u Pacojet posude. Dodajte željene sastojke i zrak u šalici ispunimo tekućinom po Vašem izboru. Zamrznuti na najmanje 24 sata, na - 22˚C. Kada želite koristiti proizvod, stavite posudu u Pacojet, odaberite broj obroka koje trebate i pritisnite "Start". Pacojet rotira s 2.000 o / min. i može usitniti iznimno fine slojevi smrznute hrane, što dovodi do ultra – fine konzistencije. Sadržaj posude koji se ne upotrebi može se dalje zamrznuti i koristiti kasnije.

Koristeći  inovativnu "Pacossier tehniku" – obradite sve vrste hrane u finu kremastu konzistenciju, time dobivate optimalnu svježinu. Neka vaša mašta pokrene neobuzdanu kreativnost, jer Pacojet omogućuje izuzetne kreacije za svaku prigodu:

  1. Hladna predjela: smrznute koktele,
  2. Topla predjela : juhe,
  3. Glavna jela: s prirodnom intenzivnom aromom povrća i začina uz rafiniranu hranu,
  4. Deserti: jednostavni musevi, sladoledi i sl.

Brzo i jednostavno, vrijeme je na vašoj strani. Pascojet koristite prije dolaska gostiju, jer je potrebna samo minuta za pripremu jela i jelo se može poslužiti. Kompaktan, prijenosan i lako se čiste. Spreman za korištenje bilo gdje kako bi se zadovoljile današnje potrebe za mobilne gurmanske kuhinje. Pacojet je kompaktan uređaj koji zahtijeva malo prostora te se može priključiti na standardnu utičnicu. To ga čini idealnim za ugostiteljstvo. Čišćenje na dodir gumba traje samo 60 sekundi. Od vrta do stola svježina i intenzitet okusa voća i povrća uz Pacojet ostaje ista, time omogućuje da se osjeti pun okus i prirodna kvaliteta hrane.

Recite zbogom konzervansima, aditivima, stabilizatorima i pojačivačima okusa. Pacojet Vam garantira – svježi okus namirnica sa tržnice tijekom cijele godine.

Pratite nas na: