Menu

Parno konvekcijske peći - Rational

  • 16 Tra

Racional slavi 40. obljetnicu!

RATIONAL AG razvija profesionalne kuhanjske aparate za velike i komercijalne kuhinje od 1973. Tvrtka iz južne Njemačke postala je lider na svjetskom tržištu zahvaljujući inovacijama koje je napravila u tehnologiji. Kada je osnivač, vlasnik i sadašnji predsjednik nadzornog odbora Siegfrieda Meistera počeo proizvoditi novu tehnologiju na vrući zrak prije 40 godina, njegov osnovni cilj je bio ponuditi maksimalnu učinkovitost u pripremi tople hrane u profesionalnim kuhinjama.

Rationalova inovativna tehnologija brzo je zamijenila konvencionalne peći koje su korištene u komercijalnom sektoru. Međutim, to nije bilo dovoljno. Godine 1976., Siegfried Meister i njegova tada vrlo mala ekipa dodala je paru vrućem suhom zraku u kombinaciji s patentiranim sustavom kontrole. To je bio nastanak parno konvekcijske peći. U nadolazećim godinama, parno konvekcijske peći pokrenule su pravu revoluciju u velikim i komercijalnim kuhinjama, ova peć je promijenila proizvodne procese i utjecala na cijelu industriju.

"Povodom ove godišnjice, osnovni cilj naše korporacije je našim kupcima uvijek ponuditi maksimalne pogodnosti. Zahvaljujući dosljednoj i vrhunskoj specijalizaciji naše tvrtke u pripremi tople hrane postali smo dio naše ciljne skupine. Znamo zahtjeve i potrebe naših kupaca i zato smo u stanju da rješavamo probleme i stalno poboljšavamo njihov rad", kazao je dr. Günter Blaschke, predsjednik Uprave RATIONAL AG.

RATIONAL će i dalje postavljati nove standarde  rada u profesionalnim kuhinjama diljem svijeta, te je uvelike tržišni i tehnološki lider. Trenutni putokaz u poslovanju ovaj put je uvođenje Self Cooking Center ® whitefficiency ® krajem 2011.
 "To ne samo da troši puno manje energije od tradicionalnih kuhinjskih uređaja, nego  je posebno fleksibilan i jednostavan za korištenje", kaže dr. Blaschke, i dodaje: "Iznad svega, to je inteligencija". Samo dodir prsta na željeni rezultat za bilo koje jelo je dovoljno za SelfCookingCenter ® whitefficiency da samostalno odabere, regulira i nadzire optimalan proces kuhanja.

Što RATIONAL očekuje od svoje 40 obljetnice u 2013. godini; "Pa prije svega prednosti, atraktivnost i privlačnost branda u konačnici, to će nam omogućiti da naša 40 godina duga priča i dalje ima uspješnu budućnost ", kaže dr. Blaschke.

Pratite nas na: