Menu

Novosti

  • 04 Tra

Proteklih dvadesetak godina u Kopinu bavimo se opremanjem ugostiteljskih i turističkih objekata te uredskih prostora, a ističemo se po svom iskustvu i stručnosti. Ponosno možemo naglasiti da smo postali firma koja ugostiteljima olakšava posao, te pružamo sve što je potrebno kako bi Vaš ugostiteljski objekt poslovao uspješno. U profesionalnu ugostiteljsku opremu spadaju svi elementi potrebni za funkcioniranje ugostiteljskog objekta.

Od ugostiteljske stolice od tehnoratana, fotelje od tehnoratana, garniture, stolovi za terasu, werzalitne ploče, postolja za stolove, metalne stolice, ležaljke, stolice drvene, fotelje, barske tapecirane stolice, tekstil, kuhinjski program, profesionalni aparati za šank, kuhinju, ledomati, perilice za čaše, perilice za posuđe, te elementi koji se sastoje od sitnijeg inventara kao što su čaše, šalice, tanjuri, žlice, vilice, noževi, raznih zdjela i ostalih pomagala za fast food-ove, restorane slastičarne, restorane i hotelske kuhinje.

Prema tome, od sada novo u našoj ponudi možete pronaći i visokokvalitetan sitni ugostiteljski inventar vrhunskih europskih i domaćih proizvođača kao što su Bormioli Rocco, Rona, Pujadas, Hepp i mnogi drugi.

Nadalje, kao što smo već naglasili. Naš odjel sitnog inventara obuhvaća jednu široku paletu proizvoda koji su u ponudi: porculan, staklo, razno posuđe, pribor za jelo, tekstil i brojni drugi detalji koji daju Vašem hotelu, restoranu ili caffe baru jedan poseban i završni sjaj. U našem izložbenom dijelu salona možete na licu mjesta vidjeti te kombinirati željene artikle koje nudimo. Također, trudimo se našom ponudom i dalje razvijati, te ići u korak kako sa stilskim novitetima na svjetskom tržištu, tako i sa sve istančanijim zahtjevima kupaca.

Obratite nam se s punim povjerenjem i sigurnošću, time će Vaš ugostiteljski objekt biti modernog dizajna popraćen visokom kvalitetom i zadovoljiti svaki bitni detalj da se Vaš gost osjeća ugodno i posebno.

Pogledajte cjelokupnu ponudu sitnog inventara.

Pratite nas na: