Menu

Retro Bellus, povratak lijepom

  • 05 Ožu

Za sve koji žele uljepšati svoj prostor stilskim namještajem, Retro Bellus u Rijeci na adresi Strossmayerova 2a (u zgradi hotela Continental), omogućava povratak lijepom. Stilskim namještajem inspiriranim antiknim stilom moguće je urediti cijeli prostor ili samo jedan njegov dio. Retro Bellus omogućuje uređenje svih segmenata životnog prostora, od dnevnih boravaka, spavaćih soba, blagavaonica, ureda, knjižnica...

Veliki izbor namještaja primjeren je za opremanje vila, rezidencijalnih objekata, privatnih kuća i stanova, ali i hotela te poslovnih prostora, kao i svake sredine koju se želi oplemeniti replikom antiknog namještaja i osjetiti eleganciju prošlog vremena.

Ukoliko želite da vaš dom izgleda kao da je preslikan iz časopisa, RETRO BELLUS nudi visoko kvalitetan stilski namještaj izrađen od punog drveta - mahagonija,  koji je u potpunosti ručno rađen.

Uz stilski namještaj, Retro Bellus nudi Swarovski rasvjetna tijela, porculanske servise za jelo, slike, replike starih karata i brodica, vaze, kristal, kao i dekorativni ukrasni detalji od kristala i porculana, kako bi ugođaj retro stila bio potpun.

Pratite nas na: