Menu

Priručnik za pripremu sezone 2014.

  • 23 Svi

30. svibnja 2014. u izdanju Business.hr izlazi prvi priručnik specijaliziran za sve koji se bave i rade u turističkoj, ugostiteljskoj i hotelijerskoj branši pod nazivom “Priprema sezone 2014”

Ova prva B2B publikacija namijenjena svima koji se bave i rade u turističkoj, ugostiteljskoj i hotelijerskoj branši: od vlasnika soba za iznajmljivanje, apartmana, obiteljskih hotela, kampova preko ugostiteljskih obrtnika i poduzetnika - vlasnika kafića, restorana ili neke uslužne djelatnosti u turizmu pa sve do onih koji direktno ili indirektno žive od domaćih i stranih gostiju. 

Osim usporednog sadržaja kojemu je cilj produljenje turističke sezone, priručnik će biti popraćen dodatnim izvan pansionskim ponudama za sve koji žele svojim gostima pružiti dodatnu vrijednost, kao i onima koji svoju poslovnu ideju žele primijeniti i u kontinentalnom dijelu Hrvatske. 

Uz konkretne, praktične savjete, ta prikaze i primjere iz inozemstva, priručnik će pogotovo biti nezaobilazno štivo za sve one koji su tek na početku svojeg poduzetničkog pothvata, ali i iskusne znalce koji će svoje poslovanje moći usporediti sa ugostiteljskim, turističkim i hotelijerskim objektima u drugim zemljama.

Dakle, osim praktičnih znanja i savjeta, cilj priručnika je na jednom mjestu predstaviti i sve relevantne tvrtke, pouzdane i kvalitetne dobavljače opreme i usluga bez kojih je vođenje uspješnog hospitality projekta praktički nemoguće. 

Priručnik će biti distribuiran i u sve turističke zajednice u Hrvatskoj, poduzetničke centre i poslovnice banaka - partnera projekta te u velik broj turističkih, ugostiteljskih i hotelijerskih objekata u Hrvatskoj.

Pratite nas na: