Menu

Što trebate znati uvodite li servis dostave hrane u Vašem ugostiteljskom objektu

  • 17 Srp

Važan korak prilikom odluke za dostavu hrane Vašeg restorana je napraviti plan kojim ćete imati mjesto i materijale spremne za vaš servis dostave te biti sigurni da možete obuhvatiti veliki val narudžbe ukoliko budete imali uspjeha. Najbolji način za distribuciju je izrada letaka sa sveobuhvatnim menijem. Naravno, meni za dostavu hrane na kućnu adresu uključuje samo ona jela koja su jednostavna za transport.

Time je i ambalaža od posebne važnosti, treba biti jednostavna za pohranu jela i prikladna za brzo zagrijavanje hrane. Trudite se da budete prepoznatljivi, vaša ambalaža je i vaša reklama, navedite informacije o vašem biznisu i vaš logo. Mnogi novi ili stalni gosti ne posjeduju vaš meni za dostavu hrane ali putem internet stranice će pogledati što se može od vas naručiti. Neizostavno je imati internet stranicu o vašem ugostiteljskom objektu bez obzira da li imate servis on-line naručivanja ili ne. Još jedan oblik oglašavanja koji može informirati široku publiku vašeg servisa isporuke hrane na kućnu adresu je novinski oglas ili oglašavanje u telefonskom imeniku može donijeti znatan povrat investicije.

Za kraj bitno je napomenuti da bez obzira koju metodu koristite za informiranje javnosti o vašem servisu za dostavu hrane budite sigurni da zadržavate sve informacije o vašim korisnicima u bazi podataka tako da je možete koristiti u vašoj direktnoj marketinškoj kampanji. Jednom kada započnete marketing strategiju za servis za dostavu jela budite spremni za proširenje vašeg poslovanja. Ako nije došlo do dovoljnog povećanja prodaje, izvršite procjenu marketinškog pristupa i implementacije marketinških tehnika kako bi se utvrdilo gdje je problem.

Pratite nas na: