Menu

Projektiranje

  • 03 Lip

Ako opremate caffe bar, slastičarnicu, restoran, butik ili ured na pravom ste mjestu. Tvrtka Kopin bavi se opremanjem poslovnih objekata sa kompletnom uslugom od idejnog koncepta do realizacije. Za Vas izrađujemo idejna rješenja, 3D vizualizacije, ponude po najpovoljnijim uvjetima. Na taj način možete vidjeti kako Vaš objekt izgleda prije nego što krenemo u rad. Za razne građevinske ili obrtničke radove investitor može angažirati vlastite suradnike ili za te poslove možemo i mi dati ponudu i sa našim kooperantima izvesti te radove po sistemu “ključ u ruke“.

U ponudi imamo opremu za gotovo sve vaše potrebe. Dugogodišnje iskustvo, naša profesionalnost, točnost, prilagodljivost i kvaliteta proizvoda doprinosi da možemo ispuniti sve zahtjeve investitora. Naš osnovni cilj je da našim klijentima pružimo uslugu i kvalitetne proizvode na vrijeme i u skladu sa tehničkim uvjetima.

Vjerujemo da kvaliteta naše usluge izravno utječe na sve bolje pozicioniranje naše tvrtke na domaćem tržištu. Sa našim znanjem u stanju smo napraviti potpuno novi izgled Vašeg lokala usklađenog sa Vašim željama. Ambijent prilagođavamo bilo da se radi o klasičnim ili modernim linijama korištenjem široke palete materijala, boja i dizajna. Usluga koju pružamo uključuje izradu tehnoloških projekata, troškovnika, nacrta mikrolokacija, idejnog koncepta interijera i sve što je potrebno za kompletna opremanja kuhinjskim strojevima, strojevima za pranje, restoranskim, vrtnim i kongresnim namještajem.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

 

Pratite nas na: