Menu

Dozatori za točenje pića

  • 27 Svi

Svaki ugostiteljski objekt koji poslužuje alkoholna pića i drži do kvalitete, preciznosti i brzine usluge koristi u svom poslu „dozatore“. Dozatori su proizvod koji je prilagođen svakoj vrsti pića, jednostavan za rukovanje a odlikuje ih brzina i preciznost što doprinosi povećanju profita. Prilikom točenja pića korištenjem dozatora nema problema u raspršivanju i kapanju pića. Dozatori tvrtke ITALDOSIT su ručni rad i korišteni su materijali vrhunske kvalitete i ono što je bitno: svaki dio je zamjenjiv.

Italdosit dozatori se proizvode Već gotovo 50 godina. Količina pića koje se istaču preko dozatora mogu biti od 10 do 60 ccl, ovisno o vrsti pića i normama koje su predviđene. Dozatori kao i nosači dozatora i boca su prilagođeni interijerskim potrebama  pa mogu biti srebrne boje, zlatne ili najnovije bakarne, sa ili bez brojača, sa ili bez personalizacije – posebno istaknutog naziva pića.

Prema potrebi u prostoru šanka nosači dozatora mogu biti postavljeni na zid ili na nadšank pa čak i rotirajući. Pored Italdosit  dozatora u čestoj primjeni su i automatski VELOX dozatori – zatvarači koji se postavljaju direktno na boce. Ovi dozatori se rade od kromirane plastike i pričvršćuju se na bocu. Toči se svaki put točna mjera, za točenje istog pića u više od jedne mjere bocu je potrebno premjestiti na drugu čašu bez uspravljanja.Ponavljanje doze je automatsko. Doze VELOX su  20 – 25 – 30 ccl. 

Pratite nas na: